STF Tivedstorp Vandrarhem

Adress: Tivedstorp, 69596 Tived  visa karta
Område: Västergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (49 av 49 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(49 av 49rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Bra läge, trasig inredning

Ej rekommenderad av Alise, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Läget är väldigt fint men boendestandarden var mycket låg. I vårt rum låg trasiga och smutsiga mattor, i taket satt trasiga lysrörslampor och golvet hade behövt skuras ordentligt, inte bara våttorkas. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Lyhört

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Bodde ett par nätter i stallet och det va otroligt lyhört.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mysigt och pittoreskt

Rekommenderad av Sanna, Sverige (Sverige fre 03 jul 2020)
“En liten by mitt I skogen med småhus och lador. Personalen är inte så synlig, men trevlig och med gott bemötande när man ser dem. Rent och fräscht i boendet, kök och toaletter/dusch. Mysigt med hästar och kvigor utanför knuten. Fantastisk natur!”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Förbättringsförslag

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Vi bodde i Johannastugan som var väldigt trivsam, men..... Kylskåpet funkar dåligt när det slås av och på av varje gäst. Vi satte på max eftersom det var avstängt när vi kom - med resultat att våra grönsaker frös. Bättre att ha det på hela tiden men inte så kallt. Om man vänder på diskbänken så att hoarna kommer till höger så slipper man få nackspärr när man använder hoarna. Vi saknade märkning på toa och duschdörrarna - inte självklart att man öppnar alla dörrar för att kolla vad som är vad. Väldigt trivsamt med alla djuren och lugnet i byn. Grillbuffén var god och riklig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert och idylliskt

Rekommenderad av Riitta, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Hela området är välordnat och vackert, en sommar idyll. Sängkläderna mycket fräscha. Grill - och frukost buffén var överraskande prisvärt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fridfullt boende i vacker miljö.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 14 jun 2020)
“Fridfullt boende i vacker miljö.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Toppklass kundbemötandet och service

Rekommenderad av Emelie & Andreas, Sverige (Sverige ons 27 maj 2020)
“Väldigt nöjda med kundbemötandet samt servicen. Jätte mysigt stuga samt gemensamma utrymmen. Vi kommer defenitivt komma tillbaka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Supermysig stuga med fint läge

Rekommenderad av Hannah, Sverige (Sverige tis 19 maj 2020)
“Sov bara en natt i Johannastugan, men hade kunnat tänka mig att spendera fler nätter där. Jättemysigt litet hus, med kyl, element, micro och rinnande vatten. För tillgång till kök och dusch var det bara en halv minuts promenad till ett större närliggande hus. Perfekt övernattningsställe när du är och upptäcker Tiveden. STF Tivedstorp ligger på perfekt avstånd från entréerna till Tivedens nationalpark. Vänlig personal som tog emot oss och bra service. Jag kommer absolut försöka åka tillbaka flera gånger.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nöjda gäster

Rekommenderad av Angelica, Sverige (Sverige lör 16 maj 2020)
“Boendet låg mycket fint. Vi blev väl bemötta och fick bra information vid ankomst. Vi blev uppgraderade då ägarna pga hälsoläget spridit ut gästerna så vi inte bodde för tätt. Reglerna för städning var mycket väl uppmärkta och bra och fräsch städutrustning fanns tillgänglig. Vi är mycket nöjda med vår vistelse och kommer gärna tillbaka igen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Historisk känsla

Rekommenderad av SWEdebe, Sverige (Sverige tor 07 maj 2020)
“Mycket trevliga byggnader och omgivning som ger en mystisk känsla av att man befinner sig i historisk tid. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.