STF Rengsjö Ohlandersgården Vandrarhem

Adress: Knyssla 8381, 821 98 Rengsjö
Område: Hälsingland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 71 av 71 rekommenderar (26 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(71 av 71rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 25)

Trevligt boende och en härlig trädgård. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Trevligt boende och en härlig trädgård. Bra frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som hemma i Hälsingland

Rekommenderad av Grankottarna, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Rustikt och mysigt boende i gammaldags miljö. Härlig trädgård med mycket att titta på för barn och vuxna. Trevligt bemötande och fotbolls-em på projektorduk på logen. Fem av fem!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla i Hälsingland

Rekommenderad av Christian & Gustaf, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Trevligt bemötande då vi kom, helt och rent, fin trädgård, avslappad atmosfär och mycket bra frukost. Ligger enskilt men med bra läge för vidare turer i Hälsingland. Värdinnan väldigt serviceminded, kunnig och trevlig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar miljö. Vackert. Hade allt vad v...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Underbar miljö. Vackert. Hade allt vad vi behövde. Dessutom erbjöds de i sällskapet som ville se fotbollsmatchen Sverige Ukraina att få se på storbildsTv på logen ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rekommenderas

Rekommenderad av KM, Sverige (Sverige tis 22 jun 2021)
“Idyllisk gård, hemtrevligt boende och underbar trädgård. Mycket trevlig personal. Bra läge nära väg 50 gör det enkelt att nå olika sevärdheter i trakten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag återkommer gärna

Rekommenderad av Ture_Mjuk, Sverige (Sverige lör 05 jun 2021)
“Rekommenderas! Trivsamt och lugnt läge, jag återkommer gärna. Trevligt värdpar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket mysigt och fint boende på Ohlande...

Rekommenderad av Emilie, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Mycket mysigt och fint boende på Ohlandersgården! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kulturupplevelse

Rekommenderad av BiRa, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Bonus att få bo i en gammal Hälsingegård med en underbar trädgård.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Retreat och familjärt

Rekommenderad av Jennifer Ehnemark, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Underbar luftig boendemiljö med fin hemmakänsla! Överallt andas lugn och ro. Välskött och jättemysigt både ute och inne! Rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt mysigt boende med allmogekänsla

Rekommenderad av Staffan, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Jag var så positivt överraskad av Rengsjö. Det såg fint ut på bilderna, men var ännu finare i verkligheten. Mysigt, fint inrett, med en känsla av gamla tider. Rustikt. Och en fenomenalt vacker och inbjudande trädgård. Fint mottagande också, och allmänutrymmena kändes rymliga för antalet gäster. Enda minuset var under bokningen - jag bodde på flera vandrarhem under resan, och detta var enda gången jag fick betala en extra avgift för att jag inte var med i STF. Det var väl värt priset ändå, men det är trevligare att se på en gång vad det kommer kosta. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.