STF Rengsjö Ohlandersgården Vandrarhem

Adress: Knyssla 8381, 821 98 Rengsjö  visa karta
Område: Hälsingland (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (33 av 33 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(33 av 33rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Retreat och familjärt

Rekommenderad av Jennifer Ehnemark, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Underbar luftig boendemiljö med fin hemmakänsla! Överallt andas lugn och ro. Välskött och jättemysigt både ute och inne! Rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt mysigt boende med allmogekänsla

Rekommenderad av Staffan, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Jag var så positivt överraskad av Rengsjö. Det såg fint ut på bilderna, men var ännu finare i verkligheten. Mysigt, fint inrett, med en känsla av gamla tider. Rustikt. Och en fenomenalt vacker och inbjudande trädgård. Fint mottagande också, och allmänutrymmena kändes rymliga för antalet gäster. Enda minuset var under bokningen - jag bodde på flera vandrarhem under resan, och detta var enda gången jag fick betala en extra avgift för att jag inte var med i STF. Det var väl värt priset ändå, men det är trevligare att se på en gång vad det kommer kosta. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personligt och prisvärt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Bra standard, underbar miljö och mycket bra service”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende med toppservice

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Bra boende med toppservice, Genuin miljö med känsla och mycket bra service.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hälsingecharm med trevlig värd

Rekommenderad av sujer, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Väldigt nöjd med boendet. Charmigt, fin trädgård.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt o bra boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Charmigt och fint boende i hälsinge-stil med vackra omgivningar. Väl utrustat kök. Trevlig och hjälpsam värdinna. Barnen trivdes bra i hus o trädgård trots dåligt väder. Bra utgångspunkt för att utforska Hälsingegårdarna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rengsjö

Rekommenderad av Maria & Helena, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Mysigt boende med stor trädgård och vacker utsikt över skog och äng. Trevligt bemötande av Ulrika. Lätt att ta sig till med lokalbuss om man som vi kom med tåg till Bollnäs. En trevlig bonus var att höra kattugglan hoa på morgonkvisten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välskött och välförsett vandrarhem

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige mån 08 jun 2020)
“Rekommenderar varmt detta vandrarhem! Bra kök med gott om redskap, rent och välskött och genomtänkt. Smarta gardiner kring våningssängar vilket ger mer privacitet. Bra med mörkläggningsgardin på sommaren. Bad och duschrum uppvärmt och fräscht Jättefin trädgård med olika sittplatser. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ohlandersgården +++++

Rekommenderad av Marie o Carina, Sverige (Sverige mån 30 sep 2019)
“MYCKET TREVLIG VÄRDINNA OCH MILJÖN VAR FANTASTISK”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

hemtrevnad

Rekommenderad av astrid, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Om man, som jag, gillar trasmattor, pärlspont, gamla möbler, farstukvist, stora gemensamma utrymmen, stor trädgård, vackra stora hus och personlig personal så är Rengsjö vandrarhem helt underbart. Lägg därtill skogar, ängar, och i trädgården äppelträd och blommor. Vackra hälsinggårdar både här och i omgivningen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-14 11:08:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.