STF Rengsjö Ohlandersgården Vandrarhem

Adress: Knyssla 8381, 821 98 Rengsjö
Område: Hälsingland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 71 av 71 rekommenderar (27 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(71 av 71rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 26)

Trevligt vandrarhem som uppfyller förvän...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 26 aug 2021)
“Trevligt vandrarhem som uppfyller förväntningarna God frukost trevlig miljö vänligt mottagande Här har vi varit flera gånger, alltid lika bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig miljö

Rekommenderad av Bella, Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Otroligt fin och välskött gård, Ohlandersgården i Hälsingland. Trevlig värdinna, personlig och varm. Superfin frukostbuffé med lokala råvaror. Trädgården var vacker och fridfull. Närhet till härlig natur och sevärdheter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trivsamt och vacker miljö

Rekommenderad av Birgitta, Sverige (Sverige ons 18 aug 2021)
“Mycket trivsamt och vacker miljö”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hemtrevligt men nära till bilväg

Rekommenderad av Astrid, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Väldigt mysigt och fantastisk gård. Det enda negativa jag har att säga är att det ligger närmre en stor väg än jag hade uppfattat, vilket bidrog till en del ljud. Hade fortfarande valt att bo här igen om tillfälle ges! Rekommenderar verkligen en tur till Växbo. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Genomgripande väldigt bra

Rekommenderad av Lena Lindberg, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Från välkomnande bemötande när jag kom till en härlig trädgård att sitta och tomglo på nejderna och en mycket bra frukost. Nu har jag ingen smak eller doft så jag kan inte uttala mig om smaker men tycker att det ingav en mycket bra känsla att äta närproducerat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lugnt, vackert och fantastisk frukost!

Rekommenderad av Ingela , Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Vacker gård och omgivningar. Fina gemensamma rum och sovrum. Frukosten fantastisk med hembakat bröd och till och med små kokostoppar att avrunda med. Hjälpsam värd som kan tipsa om lokala omgivningar. Rekommenderas! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Varmt bemötande i gedigen miljö

Rekommenderad av Semestrare, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Fantastiskt att uppleva det här boendet. Det är lite som att bo på landsbygden i Hälsingland förr i tiden. Varenda detalj andas historia. Trevligt och varmt bemötande som uppskattas! God frukost. Prisvärt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Toppenmysigt boende i gammal miljö med modern standard. Att vila i hängmattan under fruktträden efter många timmars bilresa var fantastiskt! Vacker omgivning. Mycket gott bemötande. Jättefin frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utmärkt vandrarhem i hälsingehus

Rekommenderad av Kalle T., Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Kan verkligen rekommendera detta vandrarhem! Det ligger lugnt och avskilt bland böljande åkrar, har en mysig trädgård och man bor i en historiskt intressant och välbevarad hälsingegård. Bemötandet var mycket välkomnande och inbjudande. Dessutom får man enastående gott hembakat bröd om man beställer frukost från vandrarhemmet. (Gör det!) Köket är enkelt men funktionellt och tillräckligt rymligt. WC finns, men ligger utanför rummen. Det finns bara två duschar; vi råkade inte ut för kö, men det skulle kunna uppstå. Det finns trevliga utflyktsmål i närheten, t.ex. kulturgårdar, gårdsloppisar, Växbo lin, mathantverk m.m. Tack för fina dagar hos er!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kommer tillbaka!

Rekommenderad av Tove och Finn, Sverige (Sverige fre 23 jul 2021)
“Ohlandersgården är en häääärlig plats!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-27 13:07:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.