STF Umeå Vandrarhem

Adress: Västra Esplanaden 10, 903 26 Umeå  visa karta
Område: Västerbotten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 94% (170 av 180 rekommenderar) (38 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(170 av 180rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 38)

Bra vandrarhem i Umeå!

Rekommenderad av Ulf Bortomberg, Sverige (Sverige fre 06 sep 2019)
“Jag gillade vandrarhemmet i Umeå.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ostädat rum ☹️ Väldigt små kök. Någon to...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Ostädat rum ☹️ Väldigt små kök. Någon tog mina kylklampar. Ingen ordning alls i kylskåpen. Inget att hänga kläder och handduk i duschen. Dålig planering av städutrymmet. Stopp i avloppet. Ingen i receptionen kl 17. Ingen information om parkering fanns. Fullt på vandrarhemmets parkering som för övrigt kostar 60kr per natt. Aldrig varit med om tidigare. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Högljutt

Rekommenderad av Johan EA, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Att sova hos er en lördagkväll är en utmaning! Utanför mitt fönster åkte bilar med extrem hög musik till ca 02.30 på söndagsmorgonen. Självklart var det störande!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Förstående personal, behjälplig vid prob...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Förstående personal, behjälplig vid problem !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Umeå vandrarhem

Ej rekommenderad av Erika, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Väldigt slitna sängar, klottrade och rangliga. Stegen till den ena var trasig. Inga hyllor och knappt några krokar gör det svårt att hålla ordning. Köket såg rent, men väldigt trångt, och tyvärr luktade det väldigt illa. Det skulle behöva rensas i kylskåpet ofta. Nu låg det mat som inte var övertäckt och inte märkt under flera dagar. En hel hel av det var förstört/intorkat. Det känns inte bra att lägga in sina egna matvaror där. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt läge

Rekommenderad av Ubbe, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Nära till centrum, och bra parkering på innergården. Rymliga rum med helt ok toalett. Inget gatubilder med stängt fönster. På det stora hela en bra upplevelse!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig byggnad, mycket centralt belägen...

Rekommenderad av Pocke, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Trevlig byggnad, mycket centralt belägen, ändå inte mycket störande ljud utifrån. Bra personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nedslitet

Ej rekommenderad av Anders Samuelsson, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Vh i Umeå är ofräscht. Dålig standard på sängar madrasser och övriga faciliteter. Toa & dusch är överslitet och ofräscht. Det är inte ostädat utan lort i skrymslen och prång efter lång tids eftersatt grundläggande underhåll. Det enda som är ok är läget. Konstigt att ni inte gör något åt huset då det finns en så bra potential. Slött att bara låta huset förfalla och slitas ned. SLÖTT av STF.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kaos vid frukostserveringen! Konstig log...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Kaos vid frukostserveringen! Konstig logistik och en värdinna som både skulle sköta receptionen och ha koll på frukosten. Långa väntetider innan saker fylldes på vid frukosten!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra budget!

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige tis 28 maj 2019)
“Bott här i perioder under vårterminen och är supernöjd. Bra faciliteter och fräscht boende. Bra boende för pengen. Kommit efter stängning varje gång och det har aldrig varit några problem. Gillar att köken är utrustade med ett lite förråd av kryddor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället