STF Forsvik Vandrarhem

Adress: Bruksvägen 9-11, 546 73 Forsvik  visa karta
Område: Göta kanal (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (112 av 112 rekommenderar) (31 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(112 av 112rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 32)

Mysig och genuin vistelse i lugn miljö

Rekommenderad av Matilda, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Vi trivdes så bra på STF vandrarhem i Forsvik. Rummet var riktigt fint och hade allt vi behövde. Fantastisk service och hjälp från Jennica som verkligen ansträngde sig för att vi skulle trivas. Vi fick till och med ett rum med kök trots att vi inte bokat det. Kafé Ada var också toppen. 10 av 10!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som att komma hem till Mormor

Rekommenderad av Sofia , Sverige (Sverige tor 25 jun 2020)
“Mysig gammaldags stil, rent och fräscht. Personligt rum. Familjerum var som en liten lägenhet, stort och rymligt. Väldigt trevlig service från hon som drev stället. Cafet där man åt frukost var också väldigt mysigt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utrustning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 maj 2020)
“Bemötande och välkomnande var mycket bra och även boendet i sig, men det skulle kunna finnas lite bättre utbud av porslin bestick etc.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Forsvik

Rekommenderad av Gunnar S, Sverige (Sverige sön 03 maj 2020)
“Glatt överraskad av både standard på boendet och den trevliga miljön. Väldigt nöjd med bemötande och rummet, rymligt och mysigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende i trevlig miljö. Både n...

Rekommenderad av XYZ, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Prisvärt boende i trevlig miljö. Både natur och kultur i omgivningarna med sjöar, Göta kanal samt bruksmiljö. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett charmigt boende

Rekommenderad av Viola, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Här känns det som om man förflyttar sig tillbaka i tiden till början av 1900-talet. Väldigt charmigt. Vi hade stort rum med eget kök. Bekvämma sängar. Bra frukost i närligande café. Väldigt trevlig personal. Jätte fin miljö runt omkring.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rofylld vistelse i Forsvik

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“En mycket trevlig vistelse på ett fint vandrarhem. Stort sovrum med egen dusch/toa och kök. I de allmänna utrymmena finns det också möjlighet att laga mat om man inte vill vara i det egna köket. Sen finns det ett vardagsrum med sköna fåtöljer och soffa samt tv. I närhet till vandrarhemmet finns det Kafé Adaoch lite längre bort Forsviks Café och Mat om man inte orkar laga mat själv eller bara vill ta nåt att dricka och sitta ute och se om det dyker upp nån båt på Göta kanal. Badmöjligheter finns det precis i närheten till vandrarhemmet och på promenad/cykel-avstånd finns ett fint litet bad i sjön Viken. Ett tips är att promenera tillbaka från badet längs en stig utmed Göta kanal. Utflyktsmöjligheter finns som t ex Karlsborg med fästningen ca 1 mil bort, Tiveden med naturområde och badmöjligheter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende i mysig, naturskön miljö

Rekommenderad av Mita, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Prisvärt boende i gammal och mysig miljö. Stort rum med två enkelsängar, eget kök. Ej tv på rummet. Fin omgivning att promenera i med intill-liggande mysigt café. restaurang och café också en bit bort vid kanalen. Trevligt att sitta i trädgården där. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bo mitt i historien

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Fantastiskt att få bo mitt i den gamla bruksorten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En liten pärla i fin miljö. Varsamt ren...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“En liten pärla i fin miljö. Varsamt renoverat och personligt inrett. Trevlig och hjälpsam personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.