STF Forsvik Vandrarhem

Adress: Bruksvägen 9-11, 546 73 Forsvik  visa karta
Område: Göta kanal (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (112 av 112 rekommenderar) (31 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(112 av 112rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 33)

Supermysigt ställe!

Rekommenderad av Erica, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Supermysigt ställe med mkt charm och personlighet. Fantastiskt bemötande, underbar frukost och vackert beläget...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bevarat och gammaldagsboende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Fint bemötande av personal. Familjerum med kök och egen dusch var perfekt för oss. Sköna sängar med härliga tjocka täcken. Hit kommer vi igen till gulliga Forsvik. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt trevlig och hjälpsam värd!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Väldigt trevlig och hjälpsam värd!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very good accomodation on our roundtrip.

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland lör 18 jul 2020)
“We were glad to stay at Forsvik Stf. The Staffel were very Helmpflicht and kindly.We had a nice, lange room. We will come back again in further holidays.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt mysigt boende i kulturhistorisk ...

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Väldigt mysigt boende i kulturhistorisk miljö. Vi kommer gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint vandrarhem i vacker miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Vi, två vuxna och två barn, fick ett stort luftigt rum med tillhörande eget kök. Charmigt och fint inrett och sköna sängar. Mycket att se i Forsvik och nära till Karlsborg där vi besökte förseningen. Vi kommer gärna tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

vacker miljö, personliga rum

Rekommenderad av Elin , Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Vi fick ett stort rum med trägolv och fönster åt två håll. Fint! Huset är gammalt så visst är det lite lyhört men inget som störde oss. Miljön runt vandrarhemmet är väldigt fin och intressant med det gamla bruket och slussen. Det känns lantligt och rofyllt men ändå med lite liv och människor som rör sig och båtar som slussar. Mysig restaurang i närheten (vid Slussen). Trevlig frukost i det närliggande cafét. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig bruksmiljö

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Väldigt fint och trevligt ställe i fin gammal bruksmiljö och med vänlig och trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk miljö och personlig service

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Vi kan varmt rekommendera detta fantastiskt charmiga vandrarhem. Helt underbar miljö och vi blev fantastiskt väl emottagna. Fin och personlig service från början till slut. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra bemötande och service.

Rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Mycket bra bemötande och service.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.