STF Vålådalen Fjällstation

Adress: 837 75 Vålådalen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 241 av 254 rekommenderar (38 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(241 av 254rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 38)

Mysigt boende i fantastisk miljö

Rekommenderad av Lovisa, Sverige (Sverige sön 17 jan 2021)
“Vålådalen bjöd på underbart väder, härlig skidåkning och mysigt boende i en liten stuga. Uppskattade verkligen möjligheten att kunna laga mat i stugan men åt fjällstationens frukostbuffé som var god och generös. Efter långa och kyliga dagar i skidspåren var det så härligt att kunna basta och bada badtunna på kvällen. Det var min första vistelse i Vålådalen men jag kommer absolut att komma tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

A hostel for a premium price

Ej rekommenderad av mountainsforeveryone, Sverige (Sverige tis 05 jan 2021)
“I don't mind staying in hostels, but this is not the first time I feel that STF's pricing is not exactly lagom. Yes, location... but still, STF's early vision was to make mountains accessible to everyone, and that's not the case when you think who can actually afford this. When in a certain region there are huts provided by länsstyrelsen, for example, they cost what they should, meanwhile STF adds ketchup and skyrockets the price. Then of course we wanted to be in Vålådalen on new years night, planned late and still got a spot, so can't complain too much. This area is amazing in winter, and with a small kid it is easier to stick to an accessible location. We saw an amazing sauna with a pool, but didnt dare to join the corona party... on a different year, that might make it more worth the money.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Kom inte fram i tid

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Vi blev inblåsta på fjället så vi missade boendet i Vålådalen. Men duschen var fin”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt och rustikt boende i gemytlig a...

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Trevligt och rustikt boende i gemytlig atmosfär. Bad och duschutrymmen skulle må bra av en renovering de kommande åren. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende men tråkig taxiresa

Rekommenderad av Björn, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Fint att få avsluta fjällvandringen på Storulvånsfjällstation. Bra mat och toppenfint rum. Men Wänseth buss missade att hämta oss. Vår bokning kom bort och det var först efter att vi ringt upp dem som det sen kom en taxi och hämtade oss, men ett riktigt tråkigt bemötande på alla sätt. Vi kommer inte att anlita dem igen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Förvirring mellan restaurang och reception

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Vi hade bokad frukost via telefon efter bokningen som gjorts via webben. Detta skulle inte vara några problem sa man. När vi kom till restaurangen på morgonen var den personalen trevlig, gav information och vi betalade där. När vi sedan skulle lämna in nycklarna i receptionen möttes vi av en sur kvinna som verkade tycka vi gjort helt fel som betalat i restaurangen och att det nu blev STORA problem för dem. Suck och stön och surt bemötande. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

En besvikelse

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Luktade avlopp i hela huset. En stol trasig - farlig att sitta på. Kaffebryggare funkade ej, vattenkokaren trasig. Handfatet - vatten läckte ur koppen under. Nu till det positiva - personalen fixade allt snabbt, var lyhörda och kompenserade oss. Men som ni förstår så krackelerade den guldkant vi tänkt oss. Vålådalen är ändå fantastiskt fint o vi återvänder säkert men kommer vara noggrannare med att välja boende. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Badtunnan var pricken över i

Rekommenderad av Bea, Sverige (Sverige fre 18 sep 2020)
“Att avsluta vandringen med bad i badtunna var oslagbart. Skönt med dusch och wc på rummet. Tyvärr var inte middagen så bra. Kallt och inte lagat med kärlek. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tågtransfer

Rekommenderad av Roger Boklund, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“För att bidra till en bra miljö och tillgänglighet till vettiga priser vore det önskvärt om Fjällstationen koordinerade transfer till och från tåget i Undersåker i stället för att alla besökare skall boka egna transporter. Bra om Jämtlandstrafiken kan synkronisera sina turer med tågtrafiken, det skulle göra en positiv skillnad. Jag väljer boende där det är möjligt att ta sig med allmänna kominikationer eller där det är ordnat på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt. Mvh Roger Boklund”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Corona

Rekommenderad av Liáne, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Kändes tryggt och att man hade tänkt till när det gäller att hålla avstånd. All personal var väldigt hjälpsamma och positiva. Kändes lite familjärt på hela fjällstationen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.