STF Haväng Vandrarhem

Adress: Skepparpsgården, Haväng, 27737 Kivik  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (200 av 203 rekommenderar) (49 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(200 av 203rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 53)

Boende som blir prisvärt pga sin närmilj...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Boende som blir prisvärt pga sin närmiljö som är fantastisk. I övrigt enkel standard till ett ganska högt pris. Dessutom stopp i båda toaletterna under natten och toaletterna i duschbyggnaden stängde kl 22... Inte angenämt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

fantastisk miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Fantastisk miljö - men hotellpriser förtar lite av upplevelsen”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5

Underbar miljö och härlig atmosfär

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Vandrarhemmet i Haväng ligger så fantastiskt fint och närheten till havet, stränderna och den oexploaterade naturen är underbart. Vandrarhemmet i sig är också så fint, med halmtak, korsvirke, kullerstenar och rosor överallt. Vill du ha lugn och ro, vacker natur och betande djur runt om dig är det här stället perfekt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mysigt boende i fin naturomgivning

Rekommenderad av Claes, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“ Perfekt läge precis vid kusten. Perfekt för den naturintresserade. Br kök för tillagning av mat och mysig innegård alt i trädgården. Bra kafe dagtid.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket hjälpsam och trevlig personal.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Mycket hjälpsam och trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Magisk plats på Österlen. Mysigt och hem...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Magisk plats på Österlen. Mysigt och hemtrevligt. God stämning och familjevänlig omgivning. Vi kan varmt rekommendera Haväng. Och återkommer mer än gärna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Coronaanpassning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Det va väldigt svårt att hålla avstånd i gemensamma utrymmen. Regn några dagar, svårt med så lite gemensamma inomhusytor Besöker gärna igen, når corona är över”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt med café

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“ Trevligt med café ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Läget är underbart och stämningen trevli...

Rekommenderad av Mamma, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Läget är underbart och stämningen trevlig! Byggnaden är fantastisk. Mycket barnvänligt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bi Skånegård på Österlen.

Rekommenderad av Peter Hultsberg, Sverige (Sverige tor 18 jun 2020)
“Tänk att kunna få bo i en skånegård i hjärtat av Österlen, i självaste Haväng. Fint komponerat fryukostutbud kunde intas i solen på innergården alltmedan svalorna flög fram och åter till sina bon under agtaket.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.