STF Tofta gård/Orust Vandrarhem

Adress: Tofta gård, 47492 Ellös  Visa karta
Område: Västkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 97% (115 av 119 rekommenderar) (24 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(115 av 119rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 24)

Fint ställe i finfina omgivningar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Härlig stor tomt kring vandrarhemmet, trivsamt med nyfikna hönor och tupp som kom besök samt bräkandet från getterna alldeles intill. Fin promenadstig ner till havet med vacker natur och fin utsikt. Nära, promenad-cykelavstånd, till Stockens samhälle och fin badplats vid Sockens camping där det även finns en bra restaurang.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Svettigt rum

Rekommenderad av Familj på fyra, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Alldeles för litet rum för fyra bäddar. Sätt in nyttfönster då man var tvungen att sova med fönstren öppna och mygg invaderade rummet. Lite störigt att ha en tupp lösgående utanför boendet när man ändå inte kan äta frukost förrän åtta. MEN det var fint! Fina omgivningar och fräscht boende. Mycket god frukost i luftigt ljust uterum!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra boende för barnfamiljer

Rekommenderad av Dalkullan, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Vi var tre personer som bodde här mån-lördag förra veckan. Detta var ett jättefint mysigt vandrarhem med stora fina utomhus ytor perfekt för barnfamiljer och det var nära till havet. Det fanns getter och höns vilket var mycket trevligt. Köket var fint och vi saknade inget. En stekpanna var dålig, vi skrev en lapp och fick snabbt en ny. Bra att det fanns sopsortering. Dock var det lyhört så ta med öronproppar. Dubbelsängen i rum 3 behöver bytas, den har gjort sitt. Skulle önska att det funnits en torklina någonstans för blöta badkläder och vädring av kläder, samt att gardinerna kunde varit mörkare alternativt en rullgardin för att kunna få det mörkt på natten. Det fanns en del spel och utomhus spel att låna, samt en bokhylla. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevligt boende i fin miljö. Supe...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Mycket trevligt boende i fin miljö. Supergod frukost!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt boende på Orust, Tofta gård

Rekommenderad av Margareta Skoglund, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Det var lummigt och fint mycket välskött både inne och ute. Frukosten var perfekt. Jag hade ett "enkel" rum i ett hus med fyra lägenheter funka jätte bra med toa och duschen. Trevlig promenadstig till två olika ställen vid havet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sommaridyll

Rekommenderad av Ellinor , Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Mysig plats, fint att promenera till vattnet. Fin frukostbuffé och gott om plats i kök/gemensamma utrymmen. Jag är nöjd! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende i fin miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Ett mycket välvårdat ställe i fin miljö. Själva boendet inget speciellt men motsvarade förväntningarna. Bra frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt boende

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Härliga omgivningar, mysigt och vackert. Enkla men rena rum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

En fantastisk upplevelse med mycket mersmak

Rekommenderad av Elisabeth Strand, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Ett vandrarhem utöver det vanliga. Mycket prisvärt och supergod frukost. Trevliga omgivningar och mysigt med gårdsdjuren. Hit vill jag komma igen. Mycket trevligt värdpar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En fin och mysig gård med trevlig frukos...

Rekommenderad av Linn, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“En fin och mysig gård med trevlig frukostbuffé. Personalen såg vi endast på frukost och utcheckning, och deras bemötande gjorde väldigt lite intryck - de var fåordiga och diskreta. Rummet vi bodde i var stort, men dåligt städat. Det satt en död harkrank på väggen och satt spindelväv mellan sängen och väggen. Det var otroligt lyhört - både utifrån och inifrån. Vi hörde varje steg folk tog,varje dörr som stängdes och nästan varje ord som sas. Trots detta så upplever jag vistelsen som prisvärd. Det var billigt, trots tillägg för frukost och städning, och Vandrarhemmets läge var för oss perfekt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.