STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1052 av 1089 rekommenderar) (267 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1052 av 1089rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 267)

Myggnät saknades framför ett av fönsterr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Myggnät saknades framför ett av fönsterrutorna så det gick inte att hålla öppet. Städningen lite sisådär, vi hittade delar av någons hälstöd i sängen.... Trots allt en fantastisk plats att vara på och vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Husvagn

Ej rekommenderad av Björnen , Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Tycker inte det känns ok med latrintömning och diskutrymme i samma lilla rum helt utan skiljevägg. Fick säga till om att papper och tvål var slut i anslutande toalett rum ett par gånger. Det blev stopp i latrintömingen och det svämmade över hela golvet i detta utrymme då den enda golvbrunnen finns under diskbänk. Borde vara hög prioritet att ordna med bättre serviceutrymme för husvagn/husbil. Blev förvånad att människor i matkön till resturangen stod så tätt i dessa corona tider, men det ansvaret ligger kanske mer på mänskan själv än hos er? Annars är det tummen upp för Grövelsjön. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Augustivecka

Rekommenderad av Mochael, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Grövelsjön passar de flesta av oss. STF anläggning är från 1937 och håller en fortfarande. Där andas en friluftskänsla från förr, men en uppfräschning skulle inte skada. T.ex. bastun funkade inte... Hög klass på mat och servering, trevligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dålig städning

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Fjällstationen ligger på en fantastisk plats. Vackra vandringsrundor. Åker gärna tillbaka till området. Dock var rummet 1) otroligt litet, 2) dåligt städat (damm på golvet, papperskorg ej tömd, 3) dålig lukt från wc (dörren var tvungen att hållas stängd). På det hela taget ganska dyrt boende för den standarden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trevlig o tillmötesgående personal. God ...

Rekommenderad av Roffe, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Trevlig o tillmötesgående personal. God mat och bra frukost. Trevligt med nybakat bröd varje morgon!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket välordnat och en oväntad bra rest...

Rekommenderad av Mette, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Mycket välordnat och en oväntad bra restaurang med god mat och fantastiskt gott bröd!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra dagar i Grövelsjön

Rekommenderad av L och E, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Vi bodde i annexet eftersom vi hade en hund med oss. Stort plus för daglig städning av de allmänna utrymmen samt frukosten som vi valde att boka till. Känns dock som en rejäl tankevurpa att alla frukostgäster skulle dela smörkniv, brödkniv etc i rådande tider. Det som ytterligare drar ner vår upplevelse var det ständiga springandet i vår korridor, högljudda smällandet i samtliga dörrar påverkade sömnen ganska rejält men känns dock ganska lättfixat från STFs sida. Sammantaget har vi dock haft en bra vistelse, och vi kommer troligtvis återvända så småningom. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Visa mer hänsyn

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Boendet är ju ganska lyhört och det ställer höga krav på alla gäster att visa varandra mer hänsyn än som görs idag. Man hör genom väggarna när andra pratar i telefon eller med varandra, spolar i toaletterna och flyttar på möbler (!) - speciellt efter kl 21. Vi bodde i rum 46 precis bredvid pentryt och där diskades det varje kväll efter 22, och ofta även efter 23. En morgon kom det in ett par och började koka vatten kl 04.20 !!!!! Och när jag öppnade dörren så var de väldigt medvetna om att de störde, men det hjälpte ju inte oss, hela familjen hade ju vaknat. Behöver väl inte påpeka att det var svårt att komma till ro och att man vaknade tidigt, speciellt då dörrarna slår igen väldigt hårt när folk passerar, det skulle kunna åtgärdas med en dämpande stängning. Eftersom ett fåtal gäster fattar detta så behöver ni vara väldigt tydliga med uppmaning om att vara extra tysta mellan 22-07.30 t ex. Och inte tillåta att man använder pentryt under samma tidsperiod.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig avbokningsmöjlighet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Vi var tvungna att bryta vår vistelse en natt tidigare då vår son blev magsjuk. Det fanns tyvärr ingen möjlighet att få pengarna tillbaka utan läkarintyg. Det känns lite dumt, särskilt nu i corona-tider, att det inte finns någon flexibilitet. Vi åkte självklart hem, men jag är rädd för att det kan vara frestande att stanna kvar om man till exempel bara har en liten snuva eller lite ont i halsen men den här inflexibla attityden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lite för lite med bara en toalett vi hus...

Rekommenderad av Jens, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Lite för lite med bara en toalett vi husvagns parkeringen och inte så trevligt med disk utrymmet i samma lilla rum som man tömmer avloppstanken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.