STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1052 av 1089 rekommenderar) (267 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1052 av 1089rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 267)

Varierande bemötande i repan

Rekommenderad av Norea, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“När vi kom och skulle få lite tips inför väl tälttur fick vi information om att man inte kunde gå linnestigen. Vi anpassade rutten efter det men när vi kom fram till bryggan samma dag som båten skulle gå så ringde vi båten och då sa Rolf att vi absolut kunde gå. Tråkigt att få felaktig information då detta påverkade vårt vägval. Dessutom fick vi fel middagstid av samma receptionsvärd (inte hela världen, det löste sig fint ändå). Alla andra vi mötte var jättetrevliga och maten var kanon!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi var där med husbilen Allt var bara b...

Rekommenderad av Micke, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Vi var där med husbilen Allt var bara bra”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Pärlan

Rekommenderad av Ikonmira , Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Från ankomst till avresa så nära perfekt ett fjällboende kan vara. Efter att under 40 år besökt många fjällstationer i Norge kan jag klart tycka att Grövelsjön lyfter mot nya nivåer. Mest tack vare den perfekt serviceglada personalen. Dessutom bra rutiner och tydlighet runt Covid-19. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Upplevelse

Rekommenderad av Gammal STF medlem, Sverige (Sverige mån 31 aug 2020)
“Att bo och vandra i Grövelsjön är en upplevelse man unnar alla. Vädret var under vår vistelse bra. Hösten gjorde sitt intåg.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

det är naturen som är vacker

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige mån 31 aug 2020)
“det är naturen som är vacker, då blir boendet det också, med god mat på det så är det jättefint :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi rekommenderar Grövelsjön

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“STF Grövelsjön överträffade våra förväntningar. Vi vill framförallt framföra två saker; maten, såväl frukost som middag -riktigt bra! samt Anläggningens läge, där vägen tar slut och fjällvärlden tar vid med massvis med härlig vandring. Vi kommer garanterat tillbaka 👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende i husbil

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Svårt att svara på boendefrågor då faciliteterna inte nyttjades pga husbilsboende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

kök

Rekommenderad av Jerry, Sverige (Sverige tor 27 aug 2020)
“Jag kan tycka att det vore bra med kok/stekmöjlighter i huvudbyggnaden. Köket är dessutom lite litet. Sen tycker jag det har blivit väldigt dyrt för väldigt små rum utan egen toalett och dusch samt egna linnen. Annars gillar jag Fjällstationen, framför allt Annexet. Kommer ofta hit, både sommar som vinter. Gillade skarpt den nya byggnaden med vallabod och gym! Bra satsat! Man borde även överväga att göra några fina MTB-leder. Stigcyklingen är här för att stanna. Med tanke på att omgivningarna är så fina så skulle detta bli en succe. Garanterat!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Väldigt trevlig personal. Dock kan ni s...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Väldigt trevlig personal. Dock kan ni såga ner trädet på innergården vid altanen så man får bättre utsikt från sitt rum. Enda punkten om man ska säga något. Väldigt nöjd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Klara förbättringar!

Rekommenderad av I Nilsson, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Maten har återfått sin kvalite och sammansättning. Vårt besök 2017 var en väldigt negativ upplevelse och nu kändes det som man åter visar att vi är i Sveriges fjällvärld och dess närproducerade varor. Hoppas det fortsätter så. Service och bemötande runt måltiderna har också förbättrats och blivit som man är van vid sen tidigare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.