STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1052 av 1089 rekommenderar) (267 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1052 av 1089rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 267)

Mkt god mat

Rekommenderad av Pernilla , Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Maten på fjällstationen var mycket god! Efterrätterna enastående!! Fungerade även utmärkt för den i sällskapet som beställde laktosfritt. Första gången på en restaurang/bar det gick att beställa en laktosfri irich coffee! Uppskattades mycket! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fint men lyhört!

Rekommenderad av Björn , Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Allt ät toppen förutom dundrandet av skor utanför rummet på kvällen. Också en aning mycket pengar för vandrsrhemsstandard. Men servicen och rummen är toppen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vandringslederna är tyvärr mycket dåligt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Vandringslederna är tyvärr mycket dåligt märkta, vilket resulterar i att flera vandrare går fel. T.ex. efter båttur till Sylen är det lätt, efter ca 2 km, att gå fel och missa leden tillbaka till Sjöstugan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Allt bra förutom dåliga sängar och infle...

Rekommenderad av Peterj57 , Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Allt bra förutom dåliga sängar och inflexbilitet avseende senare utcheckning. Och vad var reducerad meny från 3 till 2 rätters middagar med Covid 19 att göra?”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härlig stämning

Rekommenderad av Kjell, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Enkelt boende i mycket små rum. Upplevde en härlig stämning på anläggningen bland personal och gäster. Mycket Trevligt, personligt och serviceinriktat bemötande i receptionen och hos personalen i restaurangen. Fantastiskt god mat med ett vegetariskt alternativ. Väldigt bra att kunna plocka med ett lunchpaket i samband med frukosten. Hit åker jag gärna igen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi hade rum 7 två nätter och båda var ja...

Rekommenderad av PG ÖHRN, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Vi hade rum 7 två nätter och båda var jag nära att falla ur sängen vars madrass var så nedledas att den lutade in mot gången. Andra kvällens middag risotto smakade mest tunn salt gröt och var inte prisvärd. Regnbågen första kvällen var delikat!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra

Rekommenderad av Lassej, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Klassiker med mycket fina omgivningar. Intressanta fönster med historia! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rummen

Rekommenderad av Sanna, Sverige (Sverige fre 04 sep 2020)
“Rummet kanske var i det minsta laget. Om jag inte minns fel så visade bilden av boendet ett större rum med två sängar på golvet och inte som det nu var, en övervåningssäng. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig traditionell fjällstation. Trev...

Rekommenderad av M, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Trevlig traditionell fjällstation. Trevlig personal. Rent och fräscht i rummet, gemensamma toaletter och dusch hålls rent och fräscht hela vistelsen. Härlig uteterass med kvällsol och utsikt över fjällen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Restaurangen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Fint ordnat med bra avstånd, bordsservering, god mat o utmärkt service - toppen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.