STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1052 av 1089 rekommenderar) (267 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1052 av 1089rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 267)

Middag

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Förbokade middag alla kvällar. Lite tråkigt att det inte gick att boka om det under vistelsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prissättning

Rekommenderad av Sälja är silver - service är guld, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Vi förväntade oss bättre mat, portioner och framför allt uppassning för t.ex. 350:-/person för 2-rätters middag. Serveringen var utan all kritik speciellt tidsåtgången. I matsalen kl 19:30. Litet antal gäster pga Coronan. T.ex, renskav med potatismos kom på bordet 19:55 - 1 liten skål med glass kom 20:35. För två personer = 700:- SKÄRPNING. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra, enkelt boende där mesta tiden spend...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Bra, enkelt boende där mesta tiden spenderades ute på fjället. Bra och enkelt boende där mesta tiden spenderades på fjället.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Korridoren

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Mycket spring sent på kvällen och tidigt på morgonen i korridoren i annexet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Pandemin

Rekommenderad av Stig Svensson, Sverige (Sverige ons 09 sep 2020)
“Under hela detta året (2020) har vi matats med info om covid19. Det börjar stå oss upp i halsen. Överallt klisterlappar om hålla avstånd, sprita händerna, hosta inte, gör inte det och det mm. En del människor hysteriska andra bryr sig knappast. Min enda önskan är att helt få stänga av allt om pandemin och få börja leva normalt igen. Jag vet att detta inte har med STF att göra, men det påverkar den allmänna trivseln. Vi blir snart så hjärntvättade att vi kanske aldrig kommer att kunna bli normala igen och få umgås på ett trivsamt sätt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Glad vandrare

Rekommenderad av Lisel, Sverige (Sverige tis 08 sep 2020)
“Vänligt bemötande, fräscha rum, stort utbud i butiken, god frukostbuffé och härlig middag. Och bra information om vandring nära och lite längre bort. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat m.m.

Rekommenderad av Nils Bronner, Sverige (Sverige tis 08 sep 2020)
“Har varit boende en vecka i taget vid sju tillfällen. Alltid givit "blodad tand" och önskan om återkomst. Denna sista gång 2020-08-29--09-05 inget undantag. Stf Grövelsjön framhåller med rätta sin servering av lokalproducerad mat och mat med eko-profil. I jämförelse med min föregående vistelse i mars 2020 uteblev förrätten som jag minns som "kulinarisk". Förmodar att även STF Grövelsjön måste spara i coronatider. Efterrätten var nu i mera traditionell smak--bakelseliknande eller glass. För egen del skulle jag föredra mindre fett och choklad. Nils Bronner”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mitt retreat!

Rekommenderad av Mikael Nordström, Sverige (Sverige tis 08 sep 2020)
“STF Grövelsjön är mitt retreat varje höst. Bra boende och nära till fjällvärlden. Restaurangen serverar god mat varje dag. Personalen är den bästa man kan önska. Ses om ett år igen!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Hundvänligt

Rekommenderad av Christin, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Mycket bra ordnat för att kunna ha hund med sig”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi var mycket glatt överraskade över att...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Vi var mycket glatt överraskade över att ha blivit uppgraderade till ett fyrabäddsrum och med fantastisk utiskt över fjället! Den vegetariska middagen vi åt sista kvällen var jättegod. Vi var hemskt nöjda med vårt besök.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.