STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (758 av 781 rekommenderar) (174 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(758 av 781rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 202)

Visa mer hänsyn

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Boendet är ju ganska lyhört och det ställer höga krav på alla gäster att visa varandra mer hänsyn än som görs idag. Man hör genom väggarna när andra pratar i telefon eller med varandra, spolar i toaletterna och flyttar på möbler (!) - speciellt efter kl 21. Vi bodde i rum 46 precis bredvid pentryt och där diskades det varje kväll efter 22, och ofta även efter 23. En morgon kom det in ett par och började koka vatten kl 04.20 !!!!! Och när jag öppnade dörren så var de väldigt medvetna om att de störde, men det hjälpte ju inte oss, hela familjen hade ju vaknat. Behöver väl inte påpeka att det var svårt att komma till ro och att man vaknade tidigt, speciellt då dörrarna slår igen väldigt hårt när folk passerar, det skulle kunna åtgärdas med en dämpande stängning. Eftersom ett fåtal gäster fattar detta så behöver ni vara väldigt tydliga med uppmaning om att vara extra tysta mellan 22-07.30 t ex. Och inte tillåta att man använder pentryt under samma tidsperiod.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig avbokningsmöjlighet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Vi var tvungna att bryta vår vistelse en natt tidigare då vår son blev magsjuk. Det fanns tyvärr ingen möjlighet att få pengarna tillbaka utan läkarintyg. Det känns lite dumt, särskilt nu i corona-tider, att det inte finns någon flexibilitet. Vi åkte självklart hem, men jag är rädd för att det kan vara frestande att stanna kvar om man till exempel bara har en liten snuva eller lite ont i halsen men den här inflexibla attityden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lite för lite med bara en toalett vi hus...

Rekommenderad av Jens, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Lite för lite med bara en toalett vi husvagns parkeringen och inte så trevligt med disk utrymmet i samma lilla rum som man tömmer avloppstanken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Välordnat, funkionellt fjällnära boende med bra mat.

Rekommenderad av Kjell , Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“ Bodde i de minsta rummen i huvudbyggnaden. Mkt funktionellt inredda, men små. Bra standard. Extra plus för standard och renlighet på toa och duschar. Utmärkt frukost och middag. Stort urval av öl. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Anrik anläggning i modern tappning

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Anläggningen med sina rum kunde vara k-märkt. Allt gjort med fina snickerier och platsbyggda lösningar. Utbyggt och anpassat tiil moderna krav med känsla. Mycket personal som alltid är hjälpsam och tar sig tid. Frukosten bättre än 4-5-stjärniga hotell. Middag ok. Kommer gärna tillbaka”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Dåligt datanät

Rekommenderad av Curt, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Datanätet vid fjällstationen är uruselt. Det går att sköta e-posten men inget annat. Att se på TV är svårt till följd av ständiga avbrott. Här måste STF göra en investering. Jag tycker också att portionerna vid middagen var för små. Det är inte bra att lämna restaurangen hungrig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ställplatserna behöver förbättras

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Vi hade husbilen med oss och faciliteterna nere vid parkeringen var rent sagt äckliga. Bättre med att använda annexet, men där var svårt att hålla avstånd. Platserna var dåligt märkta så det blev stressande, när man vill göra rätt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bekvämt, rent och bra service

Rekommenderad av Katarina, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Rummen är rena. Servicen var bra, behjälplig och alla var trevliga. Middagsmaten var fantastisk! En härlig upplevelse efter en dags vandring. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Med husvagn.

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Standarden för husvagnar har en del att önska. Vore bra om man kunde göra lite planare ytor för vagnarna. Men de största felet är att man i ett litet rum klämt in disken, WC tillsammans med latrintömning, hur tänker man där?! Inte ens en lite skiljevägg till latrinen har man kostat på sig. Här blir det stort minus betyg!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

bemötande/personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“All personal var mycket trevliga, gott bemötande, maten toppen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.