STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 1450 av 1540 rekommenderar (366 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(1450 av 1540rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 325)

Ok boende i fantastisk miljö

Rekommenderad av Jo, Sverige (Sverige fre 06 nov 2020)
“Det finns en vinst i att begränsa antalet tillåtna personer på plats. Även utan pandemin känns det som att man inte riktigt hann med att röja efter varje hord, även om jag tror alla gjorde sitt bästa. Kanske får det bli mer camping och fokus på bra toaletter och dusch och färre ”luxbesökare”? ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sylarna i september

Rekommenderad av Louise, Sverige (Sverige tor 01 okt 2020)
“STF Sylarna är mitt favoritboende i jämtlandsfjällen! Toppen att det finns hundburar i hallen för hundar som har svårt att koppla av och sova med massa nya människor/andra hundar omkring sig. Även skönt att inte behöva gå till huvudbyggnaden för dusch, toaletter och torkrum. Trevlig restaurang och bra frukost. Även personalen är trevlig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bastu

Rekommenderad av Jonas, Sverige (Sverige ons 30 sep 2020)
“Efter en dags löpning i snöglopp var det en stor besvikelse att bastun var stängd. Annars var allt perfekt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

The accomondation was quite sweet and th...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland ons 30 sep 2020)
“The accomondation was quite sweet and the stuff super friendly, however, i find it way too expansive to Pay 160krones in total for mattress on the floor... On the website of Svenska Turistföringer was also written that people at the Age of 16-25 get 30% discount at certain stations but at the online Booking, the action code did not work and at the station it was said they cannot refund any money... All in all, i was happy to have a warm bed for the night and the possibility to Dry my Clothes”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Fantastisk personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Glad och fantastiskt vanlig personal. Speciallt tjejen fran Blekinge som lyste upp hela matsalen nar hon jobbade!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Middag

Rekommenderad av Sam, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Hej En solk i bägaren vad gäller servicen är att det var inte speciellt samordnat mellan Helags och Sylarna vad gäller middagen. Åt viltskavsgryta på fredagskvällen (25/9) i Helags, sprang till Sylarna på lördagen och fick igen viltskavsgryta till middag på Sylstationen. Ni borde se över vilka måltider som serveras vart. Många som går mellan Helags och Sylarna så där måste ni få till samordning. Frukost Sylarna höll betydligt mkt högre kvalite en frukost på Helags”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

Med hundar på Sylarna

Rekommenderad av Jan Lundgren & Åsa Elgqvist Lundgren, Sverige (Sverige mån 28 sep 2020)
“Vi är mycket nöjda, trevligt bemötande och bra hundrum för oss och våra två hundar (border collie & tervueren).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I sovsalen fanns ingen plats för ryggsäc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 27 sep 2020)
“I sovsalen fanns ingen plats för ryggsäckar och andra grejor, mycket svårt att hålla ordning även fast sovsalen bara var halvfull. Föreslår att ni sätter upp en hylla och fördubblar antalet krokar, hade varit en stor förbättring med enkla medel. Dåligt vattentryck i duschen. Föreslår tejp o penna för märkning av kängor som de hade på blåhammaren, eller annat bättre system, folks kängor blev hopblandade, inte kul. Annars väldigt trevlig personal o god mat. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bokningssystemet uruselt.Det måste ändra...

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige sön 27 sep 2020)
“Bokningssystemet uruselt.Det måste ändras.informationen om lediga platser måste gå att komma åt och föra en diskussion om läget.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hur kommer det sig att bastu inte går at...

Rekommenderad av Robin, Sverige (Sverige sön 27 sep 2020)
“Hur kommer det sig att bastu inte går att göra coronasäker?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.