STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (990 av 1092 rekommenderar) (229 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(990 av 1092rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 229)

Mountain reteeat for independent people

Rekommenderad av Henrik, Storbritannien (Storbritannien sön 27 sep 2020)
“ Fantastic location and facilities deep into the northernmost mountain range in Sweden. The kitchen with dinners and personnel was really good as well as the friendly and competent guides. The overall reception and general service would benefit though from someone more senior with extensive international hospitality experience. Also from a safety point of view I am used to leaving a "route message" along with the key in case something happens at Kebnekaise it turned out instead that the guests organised looking out for each other. /Henrik ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

bättre effekt i torkrummet efterlyses!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“bättre effekt i torkrummet efterlyses!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sweet relief

Rekommenderad av iEVIL23, Danmark (Danmark tis 22 sep 2020)
“For those trekking Abisko-Nikkaluokta, it is just fantastic to finally be able to take a real shower, have a nice dinner and a cold beer from the tap! :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Alltid fint på Kebne

Rekommenderad av Malva, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Jag vet sen tidigare besök att besök kebne fjälstation är så grymt fint! God mat, fräscha lokaler, bra torkrum o duschar. Allt man behöver! Lite kort bemötande av en del personal. Lite konstig attityd bland guiderna i sporten. Mycket åsikter utan att kanske veta vad vi i mitt sällskap har för kunskaper bla. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Härligt

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Vi hade en trevlig vistelse i fjällstugan, blev bemötta och kände oss väl omhändertagna”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fick fel info om torkutrymmen. Sprang ru...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Fick fel info om torkutrymmen. Sprang runt till ett avstängt o tre överfulla toForum innan det blev rätt. Alldeles för låg lufttemperatur i duschrum i servicebyggnaden samt i stugan.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Personalen verkade vilja gå hem snarare ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Personalen verkade vilja gå hem snarare än att hjälpa sent ankommande gäster.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Grymt!

Rekommenderad av Diosmar, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Det finns så mycket man vill skriva och berätta men ord räcker inte till! Här hittar du oslagbar utsikt, fantastiska vandringar, fräsch boende och restaurang, charmig personal med bästa service. Ta chansen och vandra hit!! 😄”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Priserna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“Det skulle kunna kosta billigare att bo där typ 4000kr för 3nätter istället för 8000kr.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

It was great to stay a few nights in dif...

Ej rekommenderad av Simon, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“It was great to stay a few nights in different cabines. The huts of Vakkotavare and Kaitumjauri were very lovely. The Kebnekaise station was in my opinion overpriced. The price for the dinner too. Unfortunately, the saunas were not open”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-20 18:05:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.