STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 1028 av 1135 rekommenderar (299 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1028 av 1135rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 307)

Jag vet att det är en fjällstation, men ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 sep 2021)
“Jag vet att det är en fjällstation, men rummet var mycket lyhört mot steg i korridoren. Två toaletter o två duschar räcker bra 22h om dygnet... Men är i underkant de resterande två. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Climb Kebnekaise

Rekommenderad av Chantie , Belgien (Belgien sön 19 sep 2021)
“Beautiful mountain area and nice mountainlodge. My dog was also welcome and that was super. After the climb I flew back with the helikopter and also that was amazing. Climbing Kebnekaise was a super experience. The staff of STF Kebnekaise are super and friendly. Top 👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Synpunkter på STFs fjäll / turiststationer

Rekommenderad av GKj, Sverige (Sverige lör 18 sep 2021)
“På samma sätt som för fjällstugorna kan jag inte kryssa för något av alternativen i "Vad tyckte du om följande?" för Keb och Abisko. Frånsett mailet från Abisko om den icke inlämnade nyckeln (se recensionen av Abisko) tycker jag att svaren på samtliga frågor är Bra. Ett lika personligt bemötande som kan ges i en fjällstuga blir det givetvis inte på en större anläggning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Saknas laddplatser

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige fre 17 sep 2021)
“Det saknas eluttag på rummen i huvudbyggnaden. Svårt att hitta lediga eluttag. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trots coronatider var det nästan fullt i...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 sep 2021)
“Trots coronatider var det nästan fullt i rummen (9 av 12 sängar var upptagna). Det är opersonligt. Svårt att lära känna sina medboenden då servicehuset är mötesplatsen. Fruktansvärd mycket helikoptertrafik, varför?”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fin upplevelse

Rekommenderad av Claes, Sverige (Sverige tor 16 sep 2021)
“Hej Förutom ovanstående skulle jag vilja ge följande feedback: Maten och personalen i matsalen var mycket bra ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt ostädade faciliteter så som dusc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 sep 2021)
“Väldigt ostädade faciliteter så som duschrum och toaletter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällstationens interna information

Rekommenderad av Gillis Olsson, Sverige (Sverige ons 15 sep 2021)
“Vår beställning gjordes i september 2020. Senaste uppdateringen gjordes en vecka före ankomst utan ändringar vad gäller mattider på restaurangen. Vi hade tre middagssittningar på restaurangen. Vi två av dem blev vi avvisade på grund av fel tider enligt restaurangchefen. Jag var tvungen att hämta bokningsdokumenten för att bevisa min rätt. Man var då tvungen att visa oss plats avsides och obekvämare. Detta var inte okej! Hälsningar Gillis Olsson Representant för 12 pensionärer.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sköna sängar

Rekommenderad av Katrin, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Måste säga att boendet var över förväntningarna. Jättesköna sängar och rent och fräscht”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Amazing place for families & lone hikers

Rekommenderad av Elek, Belgien (Belgien tis 14 sep 2021)
“Truly great place. Probably the poshest "refuge hut" I ever stayed in, but in the good sense. Well equipped, including kitchen (!) and friendly staff.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.