STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1182 av 1218 rekommenderar) (305 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1182 av 1218rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 305)

Överlag bra

Rekommenderad av Generalen, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Fin anläggning, men stugan var inte direkt nystädad när vi fick tillgång till den. Döda mygg här och där, mögel i badrum osv. Då det saknades anvisning om parkering när vi checkade i så parkerade vi utanför stugan (vilket många andra också gjort). Det ledde till att en otrevlig städare skällde på oss när vi vänligt frågade om han kunde flytta sin bil som blockerade vägen. Även om en gäst parkerat fel så borde personalen förklara det på ett tydligt sätt istället för att vara aggressiva mot sina gäster. Anläggningen ligger nära vandringsleder och frukostbuffén är mycket bra. Även middag var mycket bra och lagad på bra råvaror. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Utmärkt läge

Rekommenderad av Tobias, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Här bor du mitt i en underbar miljö och har tillgång till tips, tåg och god mat hela dagen lång”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avkoppling nära naturen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Bra ställe som är nära naturen. Jag upplevde att det var mycket folk ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugorna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Vi bodde i en av stugorna, 6 bäddar. Den var fantastisk fin och fräsch. Men väldigt varm. Kändes som om luften stod still inne.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket trevligt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Jag gick från Kvikkjokk till abisko och bodde där en natt. Så himla skönt och härligt efter en vandring. Jätte god mat, trevlig människor och mysig miljö med många soff och fåtöljhörnor man kan sitta och umgås i”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Otydligt att man var tvungen att förboka...

Rekommenderad av Josefine, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Otydligt att man var tvungen att förboka restaurangen, så vi kunde varken äta lunch eller middag. Frukostbuffén var inte i klass med vad man betalade för. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Amazing food, the staff could be better

Rekommenderad av Dalibor, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Positives: Great place with many options for round trips even with small kids. Beautiful landscape around. Excellent dinners made from local ingredients. Negatives: No mosquito nets on windows makes your nights sleepless (or unbreathable). After 3 days some of the staff still didn’t remember who we were. With kids under the age of 3, you can’t book them (they don’t pay), so they always treat you as that you are without them! You often need to explain the rotating temporary staff, that the kids bellow 3 are not paying. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Great breakfast

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland lör 18 jul 2020)
“Really good breakfast :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ligger fint men vandrarhemmet är inte speciellt bra

Ej rekommenderad av Cecilia , Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Vi stannade 5 nätter på vandrarhemmet för att göra dagsturer i nationalparken. Abisko turiststation ligger perfekt för detta. Tyvärr var sängarna var slitna och gropiga, vilket gjorde att ryggvärk och sömnlösa nätter blev återkommande problem. Bokningssystemet i det gemensamma köket där gäster kan boka en halvtimme eller en timme i taget, blev källan till ständiga konflikter och dålig stämning i sammanband med matlagningen.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Stuga Abisko

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Rymlig och trevlig stuga. Något sliten. Lite mörk/delvis trist belysning (lysrör). Sköna sängar. Stort minus för att det inte gick att reglera temperaturen - inga myggfönster tex eller ventilation. Städning från föregående gäst lite sisådär. Otroligt vackert och lugnt läge. Allt fanns i stugan som man kunde önska dig. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.