STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1181 av 1217 rekommenderar) (302 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1181 av 1217rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 302)

Vackert!

Rekommenderad av Julia, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Vi bodde i 4-bäddarna i Keron. Riktigt fint, nytt o fräscht! Mycket imponerande! Men!! Det är väldigt oisolerat vad gäller ljud. Jag sa till mina barn att här bor vi med andra o då måste vi vara tysta hela tiden. Övriga gäster verkade skita i sådant! Det sprangs, skreks och bankades från tidiga morgonen till sent på kvällen. Värst var allt bankande i dörrarna, dvs öppnande, stängande och låsandet av dörrar. Varför kan inte STF sätta in tysta dörrar och tysta låsmekanismer?!? Jag har upplevt samma oljud på andra STFboenden också och förstår inte riktigt VARFÖR?! Svenskar idag som är på semester Har ingen hänsyn längre för andra. Då kan man föregå oljud åtminstone med diverse ljuddämpning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

All personal trevlig och allt var mkt välordnat!

Rekommenderad av Fru Vildros, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Plus: Rent. Prisvärt. Mysigt. Bra dusch och toaletter. Ordning och reda. Trevlig personal. 2 stora torkrum. Minus: Krånglande tvättmaskin (Felkoder) vilket gjorde att jag inte hann tvätta 3 tvättar på 3h utan endast 2 tvättar på 3h. Man måste skriva upp sig på ett schema för att använda köket (bra), men det är 30-minuters-slottar. Stressigt att laga mat, diska och fixa i ordning i köket på 30 minuter! Alltid när man delar kök med andra finns det ju alltid ett fåtal som inte sköter sig lika bra när det gäller tillexempel diskning, så att jag får göra lite av deras jobb....”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättefint fjällhotell

Rekommenderad av Markku, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Mycket fint fjällhotell med jättebra restaurang. Vi stannade här två nätter, i början och slutet av vår vandring till Nikkaluokta. Rent och fräscht och stora fina rum. Middag och frukost på restaurangen rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bekvämligt rum men utan underhållning

Rekommenderad av Louise, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Fantastiskt fint rum till storlek o bra badrum. Kändes lite gammalt med trasiga tapeter. Enda anmärkningen är att det skulle vara fint med en liten TV för att titta på nyheterna”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko turiststation

Rekommenderad av Carolina, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Mycket bra, bekvämt boende i egen stuga. Rent och fräscht. Köket bra utrustat. Bra frukostbuffé. Trevlig och hjälpsam personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vegan-alternativ

Rekommenderad av Anna Eriksson, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Vi är väldigt glada för de vegan-alternativ som restaurangen erbjöd, kanske finns det ännu fler nästa gång. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhemmet Keron

Rekommenderad av Tesan, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Det är andra gången jag bor på Abisko Turiststation's vandrarhem och vi är verkligen så nöjda. Läget är ju såklart helt perfekt med alla roliga dagsturer inom nån kilometers avstånd. Utsikten är fantastisk från hotellets restaurang, där vi valde till frukostpaket varje morgon. Jag har både bott i 8-bäddars rum fullbelagt med andra gäster och denna gång 4-bäddars som vi bokat själva (jag och partner). Det är rent och fint med handfat och spegel på rummet. Eluttag och hylla vid varje sängplats och man städar rummet efter sig själv. Täcke/kudde ingår, lakan hämtas i receptionen Det delade köket (4 platser) och bokningssystemet funkar super. Aldrig behövt vänta, samtidigt inga problem att dela bänkytan om man vill dona lite utanför sin tid. Varit diskat och fint när jag kommit. Kylarna är välstädade, sopsortering med ordentlig plats, och yta som räcker till många. + Läge + Rent + Gemenskap + Handfat på rummet + Stort matrum, flera bokningsbara köksplatser + Duschar och toaletter är fräscha - Täcke/kudde inte jättesköna samt lite ofräscha ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Överlag bra

Rekommenderad av Generalen, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Fin anläggning, men stugan var inte direkt nystädad när vi fick tillgång till den. Döda mygg här och där, mögel i badrum osv. Då det saknades anvisning om parkering när vi checkade i så parkerade vi utanför stugan (vilket många andra också gjort). Det ledde till att en otrevlig städare skällde på oss när vi vänligt frågade om han kunde flytta sin bil som blockerade vägen. Även om en gäst parkerat fel så borde personalen förklara det på ett tydligt sätt istället för att vara aggressiva mot sina gäster. Anläggningen ligger nära vandringsleder och frukostbuffén är mycket bra. Även middag var mycket bra och lagad på bra råvaror. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Utmärkt läge

Rekommenderad av Tobias, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Här bor du mitt i en underbar miljö och har tillgång till tips, tåg och god mat hela dagen lång”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avkoppling nära naturen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Bra ställe som är nära naturen. Jag upplevde att det var mycket folk ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.