STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1182 av 1218 rekommenderar) (305 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1182 av 1218rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 305)

Hade varit fint med färsk frukt till fru...

Rekommenderad av Charlotta Jonsson, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Hade varit fint med färsk frukt till frukost, det går ju trots allt bilväg till turiststationen....hellre yoghurt än créme fraiche till våfflorna. Pga Corona skulle man boka in sig i köket. Detta var fullbokat redan kl. 3 på em. Orealistiskt. Alla var ju trevliga o lät en komma till ändå, men det är ju bra om man bestämmer ett system som är realistiskt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ojämnt servicebemötande

Rekommenderad av Charlotta Ulvenlöv , Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Överlag så var servicen bra men lite ojämn. Möttes av ett tråkigt mottagande när jag checkade in av en person som surt påpekade att bara en i sällskapet hade medlemskap i STF trots att jag bokat ett dubbelrum och var den som betalade rummet. Var tvungen att betala extra eftersom min mamma (som jag delade rum med) inte var medlem. När jag checkade ut hade ingen notering gjorts om att jag betalat extra utan jag fick frågan igen. Det är dåligt bemötande. Personalen vid frukost och middag var dock väldigt tillmötesgående. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Perfekt

Rekommenderad av AEk, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Mycket bra läge och fina omgivningar. Bodde tre dagar i ett dubbelrum dom var mycket bra med supersköna sängar. Något kaotiskt vid frukostbuffén - med tanke på covid19.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Så skön start!

Rekommenderad av Annika och vänner, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Att som ny fjällvandrare få starta sin första fjällvandring här var skönt. Vi Var sex personer och fick en egen stuga Med utsikt mot sjön och bergstopparna i fjärran. Stugan var ljus och fräsch och välstädad. Trots att vi inte var framme i stugan förrän framåt fem, halv sex på kvällen så hann vi med ett par små utflykter, bland annat ner till ett dopp och till ett par utsiktsplatser. Här lärde vi oss skillnaden på fjällbjörk och dvärgbjörk. Det var skönt att vakna utvilad till vandringens första etapp!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nött och överprissatt

Ej rekommenderad av Alf, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Att efter en lång vandring med tält komma till Abisko turist och bo på hotellfrukost kännas lyxigt. Skön är fortfarande duschen men rummet är så nött att tapeterna lossnar från väggarna, smutsfläckarna ingrodda påväggarna och tja, att vi fick ett mindre rum än vi bokat (och betalt för) gjorde inte saken bättre. Tur då att maten i restaurangen är desto bättre. Utsikten går aldrig att klaga på och Njulla erbjuder Sveriges vackraste miljö med utsikt. Men STF- bättre kan ni för det pris ni tar! Sedan borde ni Corona- anpassa restaurangen. Frukostbuffé funkar inte. Det var mycket trångt där och personalen sa inte till.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fin anläggning men Corona verkade okänt här.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 07 aug 2020)
“Tyvärr inget gjort med tanke på Corona. Vid frukosten rådde stor trängsel, alla skar upp brödet själva. På andra ställen vi bodde på så hade man styckbitar av brödet och inplastade assietter med pålägg.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hej !

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Rummet 48 för 1270:- si och så! Inträngt på ngt sätt. Frukosten som värderas till dryga 200:- bör innehålla mer än vitt bröd. Det finns så mkt fina mörka grova bröd vilket vore självklart på ett vildmarkshotell. Ett matigt med lite långsam GI är viktigt med friluftsproful. Vitt vete bröd endast som m jukt bröd är inte ok för det priset I kombination med en enda sorts knäckebröd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende och bra kringaktiviteter

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Tack för en härlig vistelse i Abisko med omnejder. Vi är mycket nöjda men ett par funderingar: Kunde inte linbanan upp mot Njulla gå varje dag? Finns ju inget härligare än att komma ovan trädgränsen och springa på så mjukt och fint underlag som på Njulla. Kan frukosten inte serveras från kl 06.00. Jag skulle ut tidigt och springa en dag. Det borde vara fler som ska upp och vandra tidigt. Jag såg dock ingen annan utmed spåret så kanske det är komedi 07.00. Som sagt bara ett par funderingar. Med vänlig hälsning Stefan”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Guide Marcus

Rekommenderad av Josefina, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Marcus som vi hade som guide på våra två vandringar var riktigt proffsig och trevlig! Bra bemötande, rolig och fick turen att bli toppen i sin helhet!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Bodde två nätter med min familj (tre barn mellan 3-9år) i en stuga - jättefräsch, en av de bästa stugorna jag hyrt i fjällen. Hög standard, rent och härlig utsikt över Torneträsk. Enda negativa var att restaurangen var fullbokad båda kvällarna - nästa gång vet jag att vi ska boka bord i förhand. Gick dock bra att köpa med mat till stugan från restaurangen. Guiderna på plats som gav tips och idéer för hiker med barnen var mycket uppskattat. Allt över förväntan!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.