STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1181 av 1217 rekommenderar) (302 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1181 av 1217rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 302)

Vi bodde på vandrarhemmet Keron. Underba...

Rekommenderad av C&M , Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Vi bodde på vandrarhemmet Keron. Underbart att få avsluta årets vandring och fem tältnätter med en god natts sömn, god mat och en trivsam och gästfri miljö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Öppna bastuerna!

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Minus: stängd bastu. Vi hade sett fram mycket mot att basta efter långa vandringsdagar. Många avstyrt i vårt avlånga rike har valt att ha öppet under coronan. Viruset kan inte leva i bastuna höga temperatur. Således litet ologiskt och motsägelsefullt att stänga enligt vår mening. Större risk för smittspridning i kök, sovsalar och andra gemensamma miljöer.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Glad för ett enkelrum efter avslut av jobbig vandring.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Väldigt nöjd med att kunnat uppgradera min bokade sovplats till ett enkelrum, det kändes lyxigt. Rummet var välstädat men tyvärr var fönstret väldigt smutsigt vilket drar ned betyget en del. Bäddmadrassen gled också av sängen vilken var en smula irriterande. Vill man ha öppet fönster är det ganska störande med oväsen från någon anläggning utanför. Inte riktigt vad man förväntar sig. Det hörs även med stängt fönster men jag hade inga problem att sova. Att bo på turiststationen är dock som helhet en mycket angenäm och trivsam upplevelse. Personal och bemötande är kanon.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rummet var bra men lyhört. Restaurangen ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Rummet var bra men lyhört. Restaurangen överlag dyr. Saknade alternativa, billigare, mindre rätter till middag. Picknicklunch inte prisvärd. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Frukost

Rekommenderad av Miriam, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Grovt bröd och fler sorters knäckebröd behövs på ett ”typ fjällhotell” i er prisklass. Självklart också när lunchpåse packas och betalas extra för. Frukt i bitar ger också fräschör. Vitt vetebröd fullt i luft ger värdelösa kolhydrater som förbränns snabbt. Öka frö och nötter till gröten. Annars sänk priset. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Med tanke på omständigheterna i år så är...

Rekommenderad av ingerjans, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Med tanke på omständigheterna i år så är boendet ok. Maten däremot motsvarar inte kostnaden,gäller frukost såväl som middag. Nu är det ju inte för maten som jag besöker fjällen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende med anor i ett naturparadis

Rekommenderad av Eskilstunabo , Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Härliga utrymmen för samvaro och att kunna sitta avskilt och läsa i någon fåtölj tex i biblioteket. Historien på platsen gör sig påmind på olika sätt. Fräscha sovrum med handfat. Trevlig restaurang och överallt underbar utsikt och nära till vandring och kommunikation med bil, buss och tåg. Det som gjorde det lite tråkigare just i år var att Naturum och bastu var stängt pga Coronavirus. Av samma anledning var man tvungen att boka tid i självhushållningsköken.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hade varit fint med färsk frukt till fru...

Rekommenderad av Charlotta Jonsson, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Hade varit fint med färsk frukt till frukost, det går ju trots allt bilväg till turiststationen....hellre yoghurt än créme fraiche till våfflorna. Pga Corona skulle man boka in sig i köket. Detta var fullbokat redan kl. 3 på em. Orealistiskt. Alla var ju trevliga o lät en komma till ändå, men det är ju bra om man bestämmer ett system som är realistiskt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ojämnt servicebemötande

Rekommenderad av Charlotta Ulvenlöv , Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Överlag så var servicen bra men lite ojämn. Möttes av ett tråkigt mottagande när jag checkade in av en person som surt påpekade att bara en i sällskapet hade medlemskap i STF trots att jag bokat ett dubbelrum och var den som betalade rummet. Var tvungen att betala extra eftersom min mamma (som jag delade rum med) inte var medlem. När jag checkade ut hade ingen notering gjorts om att jag betalat extra utan jag fick frågan igen. Det är dåligt bemötande. Personalen vid frukost och middag var dock väldigt tillmötesgående. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Perfekt

Rekommenderad av AEk, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Mycket bra läge och fina omgivningar. Bodde tre dagar i ett dubbelrum dom var mycket bra med supersköna sängar. Något kaotiskt vid frukostbuffén - med tanke på covid19.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.