STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1182 av 1218 rekommenderar) (305 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1182 av 1218rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 305)

Stugan

Rekommenderad av Hans, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Fel som inte borde finnas när man anländer till stugan, fläkten som ska sitta i taket på toaletten fasttejpat föll ner på golvet, pinnstolarna trasiga,kylskåpet ej justerat vågrätt dörren ej justerat, ytterdörren ej heller justerat tog i tröskeln .Ett förslag ta extra betalat och utför städningen i STFs regi. I övrigt fina stugor ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

A great experience

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tor 03 sep 2020)
“En excellent entree to walking Kungsleden. Very good accommodation, shop, and restaurant. Th renindeer and moose meat dinners were outstanding! Great views across the lake too. Just across the road from the railway station and bus stop. So convenient.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Några detljer

Rekommenderad av Gus, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Vi önskar en brödrost, kaffebryggare och micro”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abisko turiststation

Rekommenderad av Filip, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“På Abisko turiststation kändes det som de tagit bra beslut för att hjälpa folk att hålla avstånd. Få personer i rummen och bokning av köket tyckte jag var toppen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Augustivistelse

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Fantastiskt läge. Magiskt vacker omgivning. Trevligt och proffsigt bemötande ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk middag och frukost

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Hade en mycket trevlig middag på restaurangen. Fantastisk mat och enastående vinlista. Frukosten var också över förväntan med våfflor som pricken över i. En perfekt förberedelse för vandring på Kungsleden. Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ledbedömning.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Ej optimal skyltning av leder, bristfällig spångning, bro saknas stra före Kårsavaggestugan. Svårt finna leden mot Låktatjokka efter Harpasset.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten- en besvikelse!

Rekommenderad av Glad pensionär, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Jag var besviken på maten. Hade tänkt äta middag varje men det blev bara en pga priset och utbudet. Vi åt istället lunch varje dag, vilket tyvärr oxå flera ggr var en besvikelse. Utbudet i affären var heller Inte lockande. Så vi skulle ha behövt ta med egen mat. Det hade jag inte räknat med. Toaletterna hade behövt städas oftare. Papperskorgarna svämmade över. Men på det stora hela var jag mycket nöjd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra, men onödigt dyrt med bastu

Rekommenderad av Adam, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“ Hej. Det är såklart inte rimligt att det kostar 3000 kr att hyra bastun. Där behöver ni hitta en rimlig modell som fungerar för ett sällskap, t.ex. 40 minuter för 400 kr per sällskap.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra utgångspunkt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Lite i dyraste laget kanske men en fantastiskt trevlig fjällstation med väldigt god mat i restaurangen! Utsikten över Torneträsk är vacker och kanjonen häftig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.