STF Enaforsholm Fjällgård

Adress: Enafors 289, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Fjällområde)
Gästbetyg: 90% (26 av 29 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(26 av 29rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Frukost 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Bättre än såhär blir det inte!

Rekommenderad av Eva och Esther , Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Fantastisk mat varje dag och alla tre rätter. Väldigt bra frukost, gröt, nybakat/hembakat bröd bl.a. Eleonor och Peter är mycket hjälpsamma och trevliga. Rena rum, ljusa och fint inredda. Dusch och wc rent, ljust och fräscht. Finare och bättre än intrycket jag fick från bilder. Toppbetyg från min dotter och mig!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt ställe! De som sköter stället ä...

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Trevligt ställe! De som sköter stället är hjälpsamma och trevliga! Fint läge. Vi fick en dubbelsäng vilket inte alltid är fallet men det va fint. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Tryggt boende i Corona tider

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Boende att känna sig trygg i nu i Coronatider, möjlighet till social distans, lagom med gäster och glest vid måltiderna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

En stor besvikelse

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Vi hade en dåligt natt pga mycket mugg i rummet och ingen myggnät som kunde skydda oss. Brist på frisk luft i rummet och rummet var ofräscht. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 3 av 5

Perfekt längdskidresa

Rekommenderad av Smålänningarna., Sverige (Sverige mån 02 mar 2020)
“Fantastisk god mat och bra service vad det gäller skidlängdspår,500 mest till buss och tågstation.lungt läge.rekommenderas varmt om man vill ha lungn och ro.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Avsides och mitt i smeten

Rekommenderad av Vega, Sverige (Sverige mån 14 okt 2019)
“Att åka lite bortom "hysterin" i Åre och Duved visade sig vara ett lyckokast. Man kliver av tåget och hamnar på ett bekvämt, fräscht och mysigt boende som ligger sagolikt vackert i en älvkrök med storslagen utsikt över Snasahögarna. Härlig känsla att på kvällen sitta och titta på fjället och tänka "idag var jag DÄR UPPE, hur i allsin dar gick det till!?" Närområdet är lättvandrat även sent på säsongen, perfekt att gå på myrarna när de frusit till och väldigt vackert när de gulorangea björklöven som lagt sig ovanpå snötäcket.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Trevligt boende i vacker miljö!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 14 sep 2019)
“Trevligt boende i vacker miljö! Fint utgångsläge för dagsturer i omgivningarna, eller som övernattning innan en längre vandring ex jämtlandstriangeln!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

En pärla!

Rekommenderad av Anna-Karin, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“Så mysig plats och otroligt gullig personal. Gården har en intressant historia som förvaltas väl. Passa på att promenera runt udden!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Bläckhornet

Ej rekommenderad av Gerd, Sverige (Sverige ons 28 aug 2019)
“Vi stannade en natt i augusti. Huvudbyggnaden var jättefin men vi bodde i Bläckhornet och där var en otäck stank som inte gick bort med vädring. Det gjorde att allt kändes mycket ofräscht. Förmodligen låg det en död mus i väggen. Trist!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 0 av 0

underbar stuga direkt bredvid forsen

Rekommenderad av Lorenz, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Stugan ligger jättevakert och är perfekt för en familj med 2 eller även 3 barn. Allt som behövs finns där. Men allt i stugan är lite slitet och behöver underhåll. Huvudbyggnaden är superfin, frukost jättegott och personal supersnäll och hjälpsam. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-14 11:08:44, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.