STF Röstånga/Villa Söderåsen B&B

Adress: Nackarpsdalsvägen 5, 26868 Röstånga
Område: Skåne (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 112 av 114 rekommenderar (28 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(112 av 114rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Frukost 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 28)

Så fint och trevligt

Rekommenderad av Lena Larsson, Sverige (Sverige ons 08 sep 2021)
“Ett väl renoverat fräscht och fint ställe. Fina rum och välutrustat kök. Personligt och god frukost. Vi var en hel grupp och bodde fyra nätter och var väldigt nöjda. Läget är optimalt om man vill vandra i naturreservatet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigaste stället ever!

Rekommenderad av Berit, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Villa Söderåsen är det mysigaste vandrarhem jag bott på! Smakfull inredning, rent och välorganiserat. Varmt och vänligt bemötande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

En pärla vid Söderåsen

Rekommenderad av Jörgenbjörn, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Ett fantastiskt boende. Ett harmoniskt vackert boende. Modernt men med bevarad historia. Nära till allt man vill komma åt när man besöker Röstånga. Rekommenderar varmt denna pärla! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt och stämningsfullt

Rekommenderad av Sms-fobikern, Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Väldigt mysigt ställe. Fantastisk fin veg frukost. Rummen var fina. Ingen tv nånstans så det får man ju inte vara i behov av om man ska bo här, men vi saknade det verkligen inte. Det enda som var lite knasigt var att personalen skickade väldigt mycket sms. Förstod att de ville vi skulle välja en frukosttid, vilket vi gjorde. Men sen kom flera informations-sms och dag 2 fick vi ett nytt sms där vi skulle välja frukosttid igen. Jag vill inte sitta med telefonen på semestern så svarade inte på det sms:et direkt och fick då påminnelse-sms på kvällen. De kunde väl bara antagit att vi vill ha frukost samma tid som dag 1 tänkte jag.. väldigt stressande med massa sms. Ägaren verkade väldigt stressad över corona och sa till en person som ville checka in tidigt, på ett sätt som jag tyckte lät otrevligt. Det kunde ju varit ett sms att skicka isåfall; kom inte innan 15 eftersom man vill att personalen ska städa i fred och kunna hålla avstånd. Lite märkliga grejer. Men i övrigt tycker jag att det var prisvärt och fint! Skulle gärnabo där igen. Superfint läge med direkt tillgång till söderåsen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Medlemmar i STF?

Rekommenderad av Per Hammar, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Väldigt fint boende. Ett par kritiska funderingar: varför inte full tillgång till köket på förmiddagarna? Väldigt liten rabatt på priset för oss STF medlemmar?”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 4 av 5

Underbart B&B

Rekommenderad av Sissi, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Bevarad sekelskifteskänsla i enkel men mycket vacker stil, med uppdaterade jättesköna sängar och lyxigt sänglinne - perfekt mix av gammal charm och modern komfort. Konceptet att servera frukost, erbjuda matsäck, men också tillhandahålla kök för egen matlagning är perfekt. Köket väldigt fräscht. Brädspel att låna, urgullig lekhörna för de små. Mycket välkomnande personal. En pärla! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra service och man blir "sedd" som kund

Rekommenderad av hemmaph, Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Åsa och Sebastian driver "Villa Söderåsen". Gillar speciellt Sebastians sätt att se kunden. Lägger mitt namn på minnet och bli väldigt personlig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bra boende

Rekommenderad av LiselotteM, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Jättebra boende och trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ganska osynlig personal, lite tråkigt va...

Ej rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Ganska osynlig personal, lite tråkigt vandrarhem. Klen frukost där maten utportionerades snarare än att man fick ta smörgås och fil som man själv ville. Man fick en kritvit smörgås med ost. För mig som endast äter mörkt grovt bröd och är nötallergiker så blev det en mycket snål frukost, har generellt svårt att förstå varför man inte ska kunna få ta så det passar med flera alternativ. Mkt låg standard på dusch och wc på övervåningen, rummen var i bättre skick. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 2 av 5

Mysigt boende i underbar natur!

Rekommenderad av Ann-Tin, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Villa Söderåsen är ett väldigt hemtrevligt boende med god stämning och härlig atmosfär.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.