STF Tjärö

Adress: Järnaviks brygga, 370 10 Bräkne-Hoby  visa karta
Område: Blekinge (Vid kusten)
Gästbetyg: 97% (92 av 95 rekommenderar) (29 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(92 av 95rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Ett fantastiskt läge i vacker natur och ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Ett fantastiskt läge i vacker natur och trevlig båtresa. Härligt att sitta i den nya restaurangen nere vid bryggan och se solen gå ner, den är både snygg o serverar god mat. Boendet är dock ganska slitet och konceptet att gästerna ska städa själva funkar inte så bra nuförtiden”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Fantastiskt ställe med underbar personal...

Rekommenderad av Sacs, Sverige (Sverige tor 27 aug 2020)
“Fantastiskt ställe med underbar personal och vackra byggnader och miljöer. Det enda som drar ner betyget är städningen på rummet. Det var renare när vi åkte än när vi kom dit. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Tjärö är väl värt ett besök!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Hade fantastiska dagar på Tjärö! Härliga omgivningar och promenader. Mycket att utforska för barnen. Kanot och bastuflotte var uppskattat. Trevlig resturang.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Platsen och allmänna omständigheter var ...

Rekommenderad av k, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“Platsen och allmänna omständigheter var alldeles utmärkta och kunde inte påverkas så svårt av vissa negativa omständigheter. Eftersom rummet var ostädat när vi kom kl 17 blev vi besvikna. Det ordnades dock. Ansvarig person muttrade om kompensation men det är okänt vilken den var. Kvällsmaten hade vi inte beställt i förväg men personalen ordnade så vi fick mat med begränsad valfrihet. Personalen var ganska orrutinerad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

allmän toalett

Rekommenderad av mormor, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Golvet var mycket smutsigt. Det var länge sedan det städades.mormor”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5

Oslagbart vacker natur på Tjärö. Bra boe...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Oslagbart vacker natur på Tjärö. Bra boende och möjligheten att äta en god middag i restaurangen gör detta till ett fantastiskt resmål. Vi kommer gärna tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Tjärö är en underbar ö. Fina småskaliga ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Tjärö är en underbar ö. Fina småskaliga hus att bo i. Fin natur och möjlighet till bad, paddling mm. Köket i Ladugården var dock inte så fräscht. Speciellt kylskåpen. Dessa räckte inte till alla besökare. Det kändes som det var lite för mycket folk i Coronatider. Inte helt säkert med avstånd och buffé vid frukosten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Smultronställe

Rekommenderad av Skåning, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Efter att tidigare ha tältat och bott på vandrarhem valde vi denna gång att bo med hotellstandard. Fint fräscht rum med fint badrum. Alla rummen hade ingång direkt från ett trädäck där man hade sin egen lilla uteplats. Tjärö i sig är en liten pärla väl värt ett besök! Om man får önska något så sluta med uthyrningen av vattenskotrar. De höll sig på säkert avstånd från oss men bullret från dem stör ofantligt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Väldigt trevlig miljö. Mysiga hus och fr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Väldigt trevlig miljö. Mysiga hus och fräscha rum. Den enda nackdel vi upplevde var att det är väldigt lyhört mellan rummen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Fantastiskt ställe. Se bara till att det...

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige sön 02 aug 2020)
“Fantastiskt ställe. Se bara till att det finns koppar och glas i köket.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.